: : : SLAD : : : Spoločnosť LARPov a Drevární

Odložte na chvíľu meče a hoďte reč, priatelia!
Aktuálny čas je Štv Sep 09, 2010 10:16 pm

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: [2010] Pravidlá
PoslaťNapísal: Ned Jún 13, 2010 10:42 am 
Obrázok užívateľa

Počuj demokratický systém vo všeobecnosti je u mňa politický toaletný papier. V stredoveku ( kam sa dá zaradiť aj tento larp ) demokracia neexistovala. To ,že vy ste zvyknutý na to ,že je tu nejaká demokracia a nikto Vám nič nemôže na to na larpe z našej strany prudko zabudnite. Ak si myslíte ,že súdy a spravodlivosť na Tordhane bude fungovať tak neviem neviem....

Garda urobí všetky opatrenia ktoré uznám za vhodné ( a je mi fuk čo si o tom myslí Slnko a Správca ) pre to aby chránila svojich členov a samotnú inštitúciu. Nestrpím žiadne ponižovanie , posmešky zo strany kohokoľvek. Či už je to nejaký sedliak alebo urodzený šlachtic.

A nechápem čo komu na nás vkuse vadí. Garda nikoho nikdy úmyselne neatakovala ani to nemá dobudúcna v úmysle. Len sa snažím upozorniť na to ,Garda bude na možné provokácie odpovedať. Rýchlo a účinne.

PoslaťNapísal: Ned Jún 13, 2010 2:03 pm 
Obrázok užívateľa

lizo, k tomuto ti poviem tolko: v stredoveku demokracia sice nebola, ale garda si tez nerobila co chcela
garda bol obycajny odpad, ktory sluzil svojmu panovi a vykonaval jeho rozkazy...ak sa vzburili a vzbura bola potlacena tak nechces zazit to co cakalo ich....takze zacni sa priecit svojmu vladcovi (ziadna demokracia) a nedopadne to s tebou najlepsie

PoslaťNapísal: Ned Jún 13, 2010 4:55 pm 
Obrázok užívateľa

Lizo Treefinder píše:
Počuj demokratický systém vo všeobecnosti je u mňa politický toaletný papier. V stredoveku ( kam sa dá zaradiť aj tento larp ) demokracia neexistovala. To ,že vy ste zvyknutý na to ,že je tu nejaká demokracia a nikto Vám nič nemôže na to na larpe z našej strany prudko zabudnite. Ak si myslíte ,že súdy a spravodlivosť na Tordhane bude fungovať tak neviem neviem....

o tom snad maju pravo rozhodnut organizatori, aky svet stvoria... toto co tu hovoris, mozes hovorit akurat tak herne, skutocnost zavysi na orgoch, ako ju postavia. pokial im ju teda nemienis sabotovat.

Vsednost je najbestialnejsi vrah vznesenych citov. (Frantisek Svantner> Nevesta hol)

PoslaťNapísal: Ned Jún 13, 2010 5:59 pm 
Obrázok užívateľa

Problem je, ze Lizo este stale nepochopil, kde je co sa tyka realii jeho miesto v svete Tordhanu. Ako takito jedinci mozu ovplyvnit hru sme uz minuly rok videli, je na organizatoroch ako sa s tym chcu vysporiadat. :)

PoslaťNapísal: Ned Jún 13, 2010 6:22 pm 
Obrázok užívateľa

Nechapem preco sa stale navazate do Liza. Bol som minuly rok v Garde a verte mi, ze fungovalo uplne vynikajuco. A myslim si, ze asi zaujima taku poziciu v svete, aku mal danu resp. schvalenu od ORGov.

Vsetci moji nepriatelia na akone boli ostrielani bojovnici..... doslova

PoslaťNapísal: Uto Jún 15, 2010 11:12 am 
Obrázok užívateľa

cisto otazka.. vzite sa do role gardistu.... ako hovorite zberba... ktora je ale uniformovana... ma zbran... pravdepodobne aj vycvik... ked ho naserete, tak vam proste da cez drzku. To by spravil aj iny bezny buchac, len od tohto to bude asi viacej boliet.

A co teraz robite vsetci ramena? Aspon budu v hre konflikty a hra sa bude nejako vyvyjat az k nejakemu vyvrcholeniu. Minule bolo vyvrcholenie vypalenie divadelnikov. Mozno tento rok to bude vypalenie gardy... Len dufam, ze teraz ludia nebudu chciet za kazdu cenu neherne sundat gardistov... ak chcete, spravte to ak vas k tomu dej pusti a nie nasilu.

A co sa vobec navazate do Liza? V mnohych nazoroch sa nezhodujeme... momentalne som nanho dost nasraty (on vie zaco)... ale narozdiel od 95% ludi co tu flamuju aj nieco robi, nielen keca... takze klud prosim. Ak chcete flamovat, vybavujte si to prosim PMkami...

PoslaťNapísal: Uto Jún 15, 2010 3:49 pm 
Obrázok užívateľa

Ist na Tordhan, tiez by som mal velmi velku nehernu chut sundat gardistov, prave za tie Lizove huste reci. To je sice vsetko pekne, co hovoris ty aj on, ale keby skusil menej kecat, ako to ma vo zvyku, myslim, ze by mu to prospelo.

Holt su to z jeho strany provokacie a nechcite ma rozosmiat argumentom, ze herne. Tu? Na slade? Zamyslite sa... A nie kazdeho nechaju provokacie chladnym, tak ak je to to, co chce, tak gratulujem a drzim palce.

PoslaťNapísal: Uto Jún 15, 2010 5:28 pm 
Obrázok užívateľa

sme trosku OT... takze nechajte tuto diskusiu o pravidlach.. gardistov mozeme riesit v inom podfore....

.... uz som si spomenul, preco som pred 2ma rokmi prestal citat slad.. a to teraz sledujem asi iba 4 temy...

PoslaťNapísal: Uto Jún 15, 2010 5:32 pm 
Agresívna nutria
Obrázok užívateľa

Tak, panstvo :) pokial ste uz skoncili, oznamujem, ze nadpis tejto temy 'Pravidla' prestal zodpovedat obsahu poslednych prispevkov. Vzhladom na to, ze nadpis menit nebudem, tak zajtra posledne hluposti odmazem :).

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť